Weverij 10 - 1185 ZG Amstelveen - tel 020 641 0354 - fax 020 647 8624
Na een compleet verregend voorjaar, is alle hoop nu gevestigd op een prachtige zomer. Helaas staat het voorspellen van zonnige zomerdagen gelijk aan het eindeloos turen in een glazen bol. 
 
Wat voor weer het ook wordt, geniet van uw vrije tijd, mocht de zomervakantie voor u binnenkort nog beginnen. 
 
Ook de meeste van onze medewerkers zullen een paar weken op zomerverlof zijn. Niet allemaal tegelijkertijd, zodat onze 24-uurservice bij storingen onverminderd gegarandeerd blijft. 
 
Kemp, voor een binnenklimaat dat topprestaties mogelijk maakt.

Kemp Installatie B.V.

kempinstallatie

Kemp Installatie B.V. ontwerpt en bouwt complete klimaatinstallaties in kantoren, bedrijfsgebouwen, hotels, scholen, sport- en winkelcentra, zwembaden, horecagelegenheden en luxe woonhuizen. Het maakt niet uit of het daarbij gaat om koeling, luchtverversing, verwarming of bijvoorbeeld airconditioning. Nieuwbouw of renovatie? Kemp doet beide.

Aan de hand van uw wensen zorgen wij voor het ontwerp van uw installatie, komen met een investeringscalculatie, nemen na goedkeuring de uitvoering ter hand en leveren onder normale omstandigheden gegarandeerd op tijd op.

 • Wij zijn altijd bereid een 'open begroting' beschikbaar te stellen als basis voor verrekening van prijzen en normen ten behoeve van meer- en minderwerken.
 • Wij zijn in staat en bereid voordat het werk aan ons wordt gegund een bankgarantie te verstrekken van 5% van de aanneemsom.
 • Wij zijn in staat en bereid op te treden als hoofdaannemer van de complete technische installaties en deze turn-key op te leveren aan haar opdrachtgever.
 • Wij zijn in staat het volledige installatietechnische ontwerp zelf te maken en te berekenen. En dit na goedkeuring te installeren en volledig in bedrijf gesteld en ingeregeld op te leveren aan haar opdrachtgever.

Coördinatie in één hand
Ook zijn wij in staat en bereid met u een coördinatieovereenkomst te sluiten, zodat u zich over het bouwmanagement en de voortgang geen zorgen hoeft te maken. Die zorgen neemt onze projectleider u uit handen, inclusief het onderbrengen van de werkzaamheden bij de juiste onderaannemer of afdeling.

Zaken als kanalenwerk, isolatie- en loodgieterwerkzaamheden, regeltechnische bekabeling en elektrotechnische werkzaamheden besteden wij meestal uit aan ons uitgebreide netwerk van onderaannemers.

Kwaliteitszorg
De kwaliteitscontrole wordt gedaan door onze uiterst vakbekwame projectleiders. Zij dragen de verantwoordelijkheid voor het project en begeleiden deze van het begin tot en met de uiteindelijke oplevering. De projectleider is verantwoordelijk voor:

 • het in samenwerking met onze tekenafdeling ontwerpen en begroten van de installatie aan de hand van de aanvraag van de opdrachtgever.
 • het opstellen van een projectplanning, die aansluit op de wensen en behoeften van de klant.
 • het bewaken van de planning en de kwaliteit.
 • een efficiënte organisatie van het project.
 • de optimale realisatie van het project binnen het daarvoor vastgestelde tijdsbestek.
 • het zich op de hoogte stellen en begeleiden van de voortgang van het project en het doen van bijstellingen indien gewenst.
 • het vaststellen en beoordelen van meer- en/of minderwerk.
 • het overdragen van het project aan Kemp Service B.V. (verantwoordelijk voor het naleven van de garantieverplichtingen van de door Kemp Installatie B.V. geleverde installaties).

Regulier onderhoud
Kemp Service B.V. kan ook het reguliere onderhoud aan de installatie voor u verzorgen. Dit levert u bovendien de zekerheid op dat u ook na afloop van de garantieperiode kunt rekenen op het snel en vakkundig oplossen van storingen. Onze mensen kennen de installatie immers zo goed als hun eigen broekzak.

 

Kemp, voor een binnenklimaat dat topprestaties mogelijk maakt.                              

 

 

Kemp, voor een binnenklimaat dat topprestaties mogelijk maakt.                              Kemp, voor een binnenklimaat dat topprestaties mogelijk maakt.                              

Uneto-Vni
stek